että sillä tavalla ryntäsin luoksesi heti aamulla. Melkein käytin niitä avaimia, jotka olet minulle antanut, mutta olisihan se kuitenkin ollut vähän liian säikäyttävä juttu. Törmätä toisen kotiin omilla avaimillaan. Onneksi vastasit puheluuni ja olit ovella vastassa.

Oli niin ikävä ja et millään vastannut viesteihini. Vähemmästäkin siitä huolestuu. Onneksi sain karistettua R:n kauppareissulta, niin pääsin luoksesi. Tiedäthän nuo miehet - kuinka moni oikeasti haluaa shoppailla ruokakaupassa. Varsinkin jos televisiosta tulee uheilua, ja nythän sitä on riittänyt.

Taisi olla ennätys vaatteiden riisumisnopeudessa. Onneksi talo oli tyhjä ja lapsesi isällään. Kun vihdoin sain koskettaa pehmeää ihoasi, niin nanosekunnissa kastuin läpimäräksi. Rintasi kaartuivat kutsuvina ja ne värähtelivät kosketuksestani. Klitoris tökötti kutsuvana kun herkästi nuolaisin sitä. Sitten tilanne vei mennessään ja kiepuin piinavat hetket kihelmöivissä hileissä ennen täydellistä vapautumista. Tunsitko saman?

Olet niin kaunis ja rakastan sinua. 

Odotan huomista. Mitä tehtäisiin ruokaa? Lapset tulevat mukaani, joten jotain sellaista, josta kaikki tykkäävät. Ajattele kuinka kivaa, että kaikki lapset tulevat niin mainiosti toimeen keskenään? Kai se on se kun ovat niin samanikäisiä. R katsoo jääkiekkoa, joten lauma villihevosiakaan ei saisi häntä minnekään television äärestä.

Oli aivan ihana aamu. Upeaa olla taaas Suomessa, olen niin ikävöinyt sinua,

P