kaipaili juuri äsken nasaali pinkeänä takaisin Reperbahnille. Olisi meilläkin sinne taas käymistä, varsinkin kun menit ja hukkasit sen viheriäisen.

Muistatko kun sait päähäsi, että haluamme kaksipäisen. No, mikäs siinä sitten auttoi, vaikka en uskonut sellaisia olevan olemassakaan. Mutta olihan niitä. Kikattaen ja vitsaillen toisillemme valitsimme lopulta sen komean punaisen ja muutamia muita mielenkiintoisia vempaimia. Enpä ollut pitään aikaan nauranut niin makeasti ja vapautuneesti. Oli loistava tunnelma.

Ja sitten teimme sen kiihkeän reissun sinne jonnekin pohjoiseen. Sekin loistava matka. Kiepuimme uima-altaassa ensin kahdestaan ja sitten sen punaisen kaksipäisen kanssa. Ensin kiihkosta tiukkana ja sitten onnesta hyytelönä. Onneksi kaksipäinen kellui... ei ollut pelastusliiviä muotoon katsominen...

Vetäydyin tänne tietokoneen taakse kirjoittamaan sinulle. Poskia kuumottaa ja klitorista tykyttää. Olen aivan märkä. Pitää sulkea radio... tai korvat. Miten tuo joutava rallatus saikin minut niin pois tolaltani.
P