tuohon kirjeeseesi voi vasta? Tiedät kaiken ilman sanojakin. Ajattelen tietysti, että onko se noin ilmeistä, noin selkeästi havaittavissa. Mouruan kyljessäsi kuin kiimainen kissa maaliskuussa.

Aina avioliitossa ei saa edes avioliittoseksiä. Tiedäthän, sitä mukavaa, helppoa ja turvallista. Meillä rakastelusta on selvästi tullut jotenkin niin väkinäistä, että kumpikin sitä ihan sovussa välttelee. En tiedä, lieneekö syynä ikäero vai tämä meidän kiihkeääkin kiihkeämpi rakkaus.

Tottakai haluan sinua ihan koko ajan. Mielenkiintoista, että olemme tunteneet jo ties kuinka kauan ja olleet rakastavaisia jo vuosia, ja nyt olet tärkeämpi kuin koskaan. Rakastan sinua enemmän kuin koskaan ikinä aiemmin. Kaikki tilastot ovat meitä vastaan. Niiden mukaan huuma on viimeistään kahdessa vuodessa kulutettu loppuun. Meillä kaikki vaan tuntuu paranevan koko ajan. Ystävyys, seksi ja rakkaus.

Miksi en sitten lähde tästä avioliitosta? En tiedä. Ehkä R on tuonut sellaista turvallisuutta, jota olen lapsesta saakka kaivannut. Ja nyt kun olen tässä, niin tässähän sitä on oltava. Ainakin tänään, huominen tuo aina uutta tullessaan.

Sen tiedän, että kaipaan sinua kovasti.
P