on maailman tylsintä. En voi käsittää miksi pidät moisesta puuhasta. Pitää kuitenkin pestä ja silittää, sillä haluan ainakin koettaa olla nätti ja siisti kun huomenna tapaamme. Nämä lomarensselit kun eivät ainakaan minulla ole maailman parhaimmat. Irti töistä kaikin mahdollisin tavoin, vaikka vaattein.

Olen todellakin huomannut, että olet tällä viikolla ollut paikoin kovastikin ärtynyt minuun. Et pidä siitä, kun juon liikaa. No, kukapa siitä pitäisi. En minäkään siitä pidä. Maailma on täynnä tekosyitä, mutta joskus vaan tuntuu, että seinät kaatuvat just päälle. Hetken pako ei sitten kuitenkaan tuo sitä todellista helpotusta. Koskahan alkaisi uskoa sen...

Sietämätön ikävä, puhelinkeskusteluja suurin odotuksin, huono verkko ja mitäänsanomaton äänensävy. Silta minusta ainakin tuntui. Ja sitten vielä se valituskirjeesi asiasta. Sitten loistavan ihana yhteinen matka, urheilullista puuhastelua päivisin ja öisin hyvää tuulta ja naurua. Pudotus kaikesta hauskasta on ollut käsittämättömän rankkaa.

Huomenna on kaikki taas paremmin. Saan hetken olla surkea ja sitten silität pois kaikki huolet. Vaikka haluaisinkin, niin en jaksa kauaa seurassasi surkeilla. Jollain taikaverkolla vedät minut kuivalle maalle, pehmeään ruohikkoon, värikylläiseen maailmaan. Tuntuu niin mielettömän hyvältä, että myös sinä odotat tapaamistamme. Käärin sinut illalla pinkkiin silkkisamettiin.

Odotan huomista suurella jännityksellä.
P