Tämänpäiväinen lumisade sai minut muistelemaan sitä, kun kävit kanssani ensimmäisen kerran avannossa. Onneksi olen niin hyvä houkuttelemaan, että lopulta suostuit. Onneksi olet yllytyshullu. Olit huvittavan näköinen käsineet kädessä ja sukat jalassa, kun tarrauduit portaisiin ja teit pikakastautumisen hyiseen veteen. Muistatko miten sitten istuessamme lauteilla kynttilän valossa, päivittelit mihin kaikkeen sitä ihminen joutuu. Hyväntuulisuutesi tarttui.

Se hetki on tallentunut luomilleni ja aina silloin tällöin sitä katselen. Sen pehmeän suudelman kynttilän valossa, hämärän saunan lauteilla, muistan myös. Niin lämpimän ja kiihottavan.

Odotan innolla viikonloppua ja opiskelua yhdessä. Varsinkin, kun pääsen kuulustelemaan (mitä metodia haluat käyttää?). Ajattele, enää pari tenttiä ja sitten kurssit suoritettu. Sitkeytesi on Siperiasta ja sinä sisulla täytetty. Paraskin oppia nopeasti, sillä lupasit auttaa siivouksessa. Matot hankeen ja villakoirille kyytiä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sovittu?

P