ja kosteana hellän, mutta kiihkeän hetkemme jälkeen. Sietämätön ikävä ja kosketuksesi määrätietoisuus vei minut hetkessä huipulle. Se oli täydellinen hetki. Ja sitten vielä toinen samanlainen - kuin ihmeenä. Mieletön, hurja riemu täytti minut, kun laukesit kosketuksestani rajusti vavahdellen.

On vaikea olla erossa. On vaikeaa keskustella puhelimitse ja sähköpostitse. On vaikea osoittaa rakkautta ja huolenpitoa. Vaikea kun on erossa. Tämä ero oli erityisen vaikea.

Vaikea on ymmärtää tuota tavallisen elämän haikailuasi. Talo, kesämökki ja koira ei todellakaan takaa tavallista elämää. Sitä paitsi, se mikä jollekin on tavallista, voi toiselle olla kovin epätavallista. Ei ole tärkeää, asuuko talossa tavallisia ihmisiä. Tärkeää on, että siellä asuu onnellisia ihmisiä.

Minulla on varsin tavallista. Mies on koko viikon katsonut jääkiekkoa. Katsoo nytkin. Minä puuhastelen omiani. Sanaakaan ei vaihdeta. Perin tavallista, mutta ei vähääkään onnellista.

Olen onnellinen rakkaudestasi, vaikka sitä ei hyväksytä tavallisena rakkautena. Tavallinen nainen ei rakasta naista. Minä rakastan. En siis ole tavallinen, mutta niin pirun onnellinen tästä rakkaudesta kuitenkin.

Rakkaudella,
P